Van identiteit en huisstijl naar karakterontwikkeling en echte verhalen!

 In Blogs

Van identiteit en huisstijl naar karakterontwikkeling en echte verhalen!

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat ons boek over de Story Flow-methode verscheen. We hebben aardig wat lezingen gegeven en zijn bij opdrachtgevers aan de slag gegaan. De methode blijkt een schat aan mogelijkheden te bieden om organisaties en projecten karaktervol en in co-creatie te ontwikkelen. Altijd gebruik makend van de kracht van diversiteit. Weg van identiteit, communicatieplan en huisstijl, volop ruimte voor dynamische verhalen en passende actie leidend tot voortdurende organisatie- en karakterontwikkeling. Juist in deze tijd van snelle verandering en social media een must. Uitgangspunt voor wat we doen is en blijft onze Story Flow-methode.

We hebben besloten de ondertitel onder onze naam te veranderen van “communicatie” in “organisatie- en karakterontwikkeling”. Onze klanten geven aan dat we hier meer mee bezig zijn dan met wat zij onder “communicatie” verstaan. UpDate blijft natuurlijk een heerlijke naam voor ons bedrijf: State of the art denken, maar vooral handelen vanuit een warme relatie gericht op mensen.

Ons webadres blijft in ieder geval nog even hetzelfde: www.updatecommunicatie.nl De site zelf gaat de komende tijd stap voor stap aangepast worden aan de ontwikkeling die we door maken. Onder het kopje “wij helpen bij” zie je nu al wat wij jou bieden om sterker te worden op het gebied van: Coaching, projectmanagement, teambuilding, storytelling, intervisie en co-creatie. Altijd eerst vanuit een open gesprek, zoekend naar maatwerk. Tijd voor koffie?

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Interesse? Neem contact met ons op

Not readable? Change text.