Maak je team sterk!

 In Blogs

Maak je team sterk!

Er wordt in (school)organisaties de laatste decennia steeds vaker iets gedaan omdat het “moet” (van het bestuur, de inspectie, ouders, de minister etc.). De wereld is er ook niet bepaald simpeler op geworden! De makkelijkste weg is sturen op uniformiteit en behalen van doelstellingen. Dit leidt vaak onbedoeld tot een kloof tussen managers en hun teams. Vergaderingen gaan vaak over de managementagenda en minder over het primaire proces en de kinderen.

Veel prettiger is het als je samen met je team het gesprek aangaat over mogen en moeten, leuk en niet leuk, samen prioriteiten stellen en ze samen ook weer bijstellen. Of zoals filmscenarioschrijvers een uitdaging formuleren: ” Waar gaan we samen voor strijden en lijden en over welke wapens beschik jij in deze strijd?” Wordt weer een team en maak gebruik van de kracht van diversiteit en geef ruimte aan plezier, zelfvertrouwen en kwetsbaarheid.

Wij helpen met de Story Flow-methode teams te ontdekken wie ze zijn en waar ze voor willen gaan. Samen het avontuur aangaan maakt het team (weer) sterk!


Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Interesse? Neem contact met ons op

Not readable? Change text.